Elemenentskydd

Dölj elementen med en stilren inramning!
Fönsterpartierna förvandlas lätt med Duri Elementskydd, radiatorerna döljs utan att energikostnaden ökar och ger dessutom ett skydd mot heta element.
Elementskydden består av en färdigmonterad front i vitlackerad MDF med släta lister, vilket gör att man kan välja på ett flertal olika monteringsalternativ och kombinationer.

Kontakta oss för prisuppgift.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fönsterbänkar

Duri Fönsterbänkar finns i flera olika utföranden: För närmare information om dessa se, Duri.se.

Hittar ni fönsterbänk från andra tillverkare så kan vi montera även dessa åt er.

Dörrfönster

Dörrfönster TittUt – förnyar dina innerdörrar! TittUt passar alla släta innerdörrar med tjocklek 40 mm. Fönstret är enkelt att montera, såga ett hål i dörren och montera med lim. TittUt finns i vit eller silverlackerad MDF med klart eller frostat glas.

 

 

 

 

 

 

Konsoller

Att bära upp någonting är en konsols styrka.  Duris konsoleler har tagit fasta på att ha ett sortiment med funktionsdugliga konsoler i olika material och träslag för alla smaker. Det är DURIS styrka. Gå in på duri.se och tiita vad ni vill ha och återkom till oss. Vi är leverantör till DURI.

Väggpaneler

Klä in väggarna!
Ge dina väggar ett nytt utseende med lättmonterade väggpaneler i MDF. Obehandlad MDF är lätt att måla i vilken färg du önskar och torkar inte isär i skarvarna. Väggpaneler finns från bl. a Lundbergs samt andra leverantörer. Vi monterar dessa oberoende av leverantör.

 

 

 

 

 

 

Valv & Portaler

-En ljus luftig öppning mellan två rum!
Öppna upp mellan två rum, låt ljus och luft förenas i en trivsam atmosfär. Duris valvprogram erbjuder dig en rad möjligheter att välja material och utförande, måla i egen kulör, köp färdigmålat vitt eller i obehandlad furu. Se valv nedan från Duri och Lundberg.

Lundberg                              Duri

 

 

 

 

 

 

Golvbelysning

Just nu så installerar vi inte golvbelysning. Däremot så kan ni köpa satsen via oss, då vi är DURI leverantör. Glöm inte att vid nyinstallation så måste behörig elektriker anlitas.

Golvbelysning med många möjligheter från DURI.
Golvbelysning Eyeleds® är en dekorativ och funktionell belysning som baseras på LED-teknik
Armaturernas låga djup på endast 6,5 mm gör att lamporna kan monteras i väggar, vägg- och golvlister, tak, trappor, möbler, markbeläggningar, altaner, bil-, båt- och husvagnsinredning och mycket mera.Elförbrukningen är mycket låg och varje armatur förbrukar inte mer än 0,3 W (rund modell) och 0,6 W (kvadratisk modell). Lysdioderna har en livslängd på upp till 100 000 timmar. Den solida konstruktionen är utformad för att tåla tung belastning, att gå eller till och med köra över belysningen inte är något problem.

Se mera av dessa produkter på Duri.se.