Trapprenovering Göteborg

trapprenovering rot

Trapprenovering och målning till bra priser!

Trapprenovering

trapprenovering sollentuna

Kostar ca 12.000-17.000 kr, efter rot, exkl tillval.

Pris trapprenovering

trapprenovering linoleum

Vi ger dig snygga trappsteg i massiv ek!

Renovera Trappan?

trapprenovering hässleholm

Vi gör gratis hembesök och mäter upp era steg.
Därefter får ni er offert!

Kostnadsfritt hembesök

Trapprenovering Göteborg

Låt oss renovera trappan – Den blir som ny!

Trapprenovering Göteborg

Låt oss renovera din trappa
– Den blir som ny!

Riktigt bra priser på trapprenovering!

Vi på Svenska Trappsteg har som ambition att alltid försöka hålla de lägsta priserna på massivt material i enstav som är ämnat för en trappa. Vi är dessutom en av de få som enbart sysslar med trapprenovering och ingenting annat. Välkommen att kontakta oss!

Boka hembesök

Ring oss eller maila oss så ger vi ett uppskattat pris på vad er trapprenovering kan kosta. Exakt pris på din trappa framgår efter ett av våra kostnadsfria hembesök! Vi finns att boka för dig i Göteborg med omnejd!

Trapprenovering som håller!

Vi erbjuder garanti!

Svenska Trappsteg arbetar endast med högkvalitativt material när vi renoverar din trappa. Dessutom lämnar vi alltid en garanti på hela 3 år, så säkra är vi på att du kommer att bli nöjd och att trapprenoveringen är av absolut bästa kvalitet. Vi vill vara ditt första val när det är dags för trapprenovering och anstränger oss därför för att se till att du aldrig har något att klaga på. Vårt mål är att du ska vara så nöjd att du inte kan sluta prata om din nya, fina trappa. Den perfekta uppfräschningen för ditt hem! Vi hjälper till med trapprenovering i Göteborg med omnejd!

Renovera Trappa Göteborg

Hur fungerar det?

Du bokar ett kostnadsfritt hembesök genom att maila eller ringa oss. Vi kommer hem till er och tittar på trappan, tar mått och tar reda på vilka önskemål ni har för er trappas nya utseende. Inom någon dag så kommer en offert via e-post som specificerar vad arbete och material kommer att kosta. Känns allt bra så kommer vi överens om startdatum för att starta trapprenoveringen. Beroende på vilka önskemål du som kund har, så tar det lite olika lång tid att färdigställa trappan. Exakt hur det ser ut med just er renovering kommer er montör gå genom med er, oftast går det fortare än ni tror.

Pris på trapprenovering i Göteborg

Få cirkapris inom en timme!

Renovera Trappa

Hur fungerar det?

Du bokar ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer hem till er och tittar på trappan, tar mått och tar reda på vilka önskemål ni har. Efter det så mailar vi en offert på vad arbete och material kommer att kosta. Känns allt bra så kommer vi överens om en dag då vi kommer ut och påbörjar trapprenoveringen. Beroende på vilka önskemål du som kund har, så tar det lite olika lång tid med en trapprenovering, hur det ser ut med just er renovering kommer er montör gå genom med er, oftast går det fortare än ni tror.

Trapprenovering som håller!

Vi erbjuder garanti!

Svenska Trappsteg arbetar endast med högkvalitativt material när vi renoverar din trappa. Dessutom lämnar vi en garanti på 3 år, så säkra är vi på att du kommer att bli nöjd och att trapprenoveringen är av absolut bästa kvalitet. Vi vill vara ditt första val när det är dags för trapprenovering och anstränger oss därför för att se till att du aldrig har något att klaga på, vårt mål är att du ska vara så nöjd att du inte kan sluta prata om din nya, fina trappa. Vi hjälper till med trapprenovering i Göteborg med omnejd!

Trapprenovering med garanti

Göteborgs kanske bästa trapprenovering!

Eftersom vi endast arbetar med material av högsta kvalitet, som vi är säkra på håller, ger vi som sagt en garanti på hela 3 år – vilket förmodligen är branschens absolut bästa garanti inom trapprenovering. Dessutom har vi riktigt bra priser och kanske branchens bästa priser på trapprenovering. Så varför tveka? Känns trappan trist och sliten – kontakta oss så hjälper vi dig att ge hemmet ett ansiktslyft. En fin trappa gör mer för trivseln än vad man tror!

Trapprenovering garanti
  • Trapprenovering Göteborg

Riktigt bra priser på trapprenovering!

Vi på Svenska Trappsteg har som ambition att alltid försöka hålla de lägsta priserna på massivt material i enstav som är ämnat för en trappa. Vi är dessutom en av de få som enbart sysslar med trapprenovering och ingenting annat. Det gör att resultatet blir förstklassigt. Vår erfarenhet gör så att du får en riktigt bra renoverad trappa! Välkommen att kontakta oss!

*Monterat och klart i massiv oljad Ek. Observera att priserna bara är ett exempel, exakt pris på din trappa framgår efter ett av våra kostnadsfria hembesök

Vi renoverar din trappa

Vi utför trapprenovering i Göteborg och Bohuslän: Kungsbacka, Kungälv, Landvetter, Lerum, Mölndal, Bollebygd,Ljungskile, Uddevalla, Stenungsund, Lilla Edet, Lerum, Alingsås, Partille, Lerum, Floda, Gråbo och Trollhättan samt även på andra platser.

Trött på din gamla slitna trappa?

Trapprenovering är den kanske bästa lösningen. Förutom att det är otroligt prisvärt är det en miljövänlig och enkel lösning. Vi är en av branschens ledande montörer och använder oss bara av högkvalitativt material som håller! Varför inte boka ett kostnadsfritt hembesök? Vi tar en titt på din trappa och återkommer inom ett par dagar med ett prisförslag på er trapprenovering – givetvis utan köptvång! Ge ditt hem en uppfräschning med en nyrenoverad trappa! Kontakta oss redan idag på 031- 80 66 90 eller skicka ett mail till info@svenskatrappsteg.se så återkommer vi så fort som möjligt.

Trapprenovering

Trapprenovering med garanti

Göteborgs kanske bästa trapprenovering!

Vi arbetar endast med material av högsta kvalitet, som vi är säkra på håller. Därför ger vi som en garanti på generösa 3 år – vilket förmodligen är branschens absolut bästa garanti inom trapprenovering. Dessutom har vi riktigt bra priser och erbjuder fasta priser på trapprenovering. Så varför tveka? Känns trappan trist och sliten – kontakta oss så hjälper vi dig att ge hemmet ett ansiktslyft. En fin trappa gör mycket mer för trivseln än vad man tror! Vi finns att anlita för dig i Göteborg med omnejd.

Vill du få prisförslag på trapprenovering?

Vi ringer dig upp inom 1 timme!

trapprenovering lidingö
Roland Öhman, ägare
Se vad några av våra kunder tycker om oss

Ta en titt på vår Facebooksida och läs recensioner från våra tidigare kunder och se vad de säger! Vi tål att jämföras.

trapprenovering huddinge

Tack för ett fint arbete. Jag älskar min “nya” trappa. Jag springer i den 100 gånger per dag

KundreferenserEwa Neuding, Täby

Vi är väldigt nöjda med trapprenoveringen. M är en trevlig kille och han gjorde ett bra jobb”

KundreferenserCarina och Mats Eriksson, Bålsta

“Tack, vi är jättenöjda med resultatet och er pålitlighet och ‘trevlighet”

 

KundreferenserMaria Westman-Clement, Sigtuna

Vår kontakt med Svenska Trappsteg och Roland Öhman var mycket professionell från början till slut. Allt från kontakt, hembesök, leverans till utförande av arbete var till största belåtenhet. Företaget utstrålade trygghet och stor kompetens. Vi kan varmt rekommendera Svenska Trappsteg och då särskilt Roland!

 

KundreferenserCarina Fors

Redan vid första kontakten med Roland ingav han förtroende. Arbetet med min trappa blev perfekt utfört. Roland var seriös och mån om att jag skulle syna och vara nöjd med arbetet när han var klar. Så snyggt!!

Eva TegnestedtTumba
Kontakt

Svenska Trappsteg

031- 80 66 90
info@svenskatrappsteg.se
Org nr: 556590-3753

Trapprenovering med bäst garanti i Branschen
trapprenovering täby