fbpx
trapprenovering rotBOKA HEMBESÖK

Trapprenovering och målning till bra priser!

Trapprenovering Västerås

Alltid lägsta pris hos Svenska Trappsteg! Vi matchar konkurrenternas priser!

Just nu: prisgaranti!

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering sollentuna

Kontakta oss för offert & hembesök

Pris trapprenovering

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering linoleum

Vi ger dig snygga trappsteg i massiv ek!

Renovera Trappan?

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering hässleholm

Vi gör gratis hembesök och mäter upp era steg. Därefter får ni er offert!

Kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK

Trapprenovering Västerås

Låt oss renovera trappan
– Den blir som ny!

Boka trapprenovering i Västmanland

Låt oss renovera trappan
– Den blir som ny!

Trapprenovering Västerås – På Svenska Trappsteg erbjuder vi montering av nya trappsteg, byte av handledare samt målning av trappor för att ge ett nytt och fräscht utseende till hemmet. Vi använder oss enbart av högkvalitativt material som är det bästa på marknaden – för att du ska känna dig trygg med att välja oss som utförare.

Vår högsta prioritet är att du som kund får ett slutresultat som håller i längden och som du känner dig nöjd med. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig och ditt hem? Välkommen att kontakta oss på Svenska Trappsteg för att enkelt och helt kostnadsfritt boka in ett hembesök eller få en offert. Vi utför trapprenovering i hela Västerås med omnejd.

Att boka ett hembesök och få en kostnadsfri offert innebär inget köptvång. När du väljer oss kommer vi göra allt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med vårt arbete. Kontakta oss på 08-400 200 33 eller info@svenskatrappsteg.se så återkommer vi så fort som möjligt.

*Monterat och klart i massiv oljad Ek. Observera att priserna bara är ett exempel, exakt pris på din trappa framgår efter ett av våra kostnadsfria hembesök.

Vad säger våra kunder?

Nyfiken? Se vad några av våra tidigare kunder har att säga om oss!

Trappmålning i Västerås

Trappmålning är ett utmärkt tillval som görs i samband med renoveringen – perfekt för att få ett enhetligt utseende som matchar resten av rummet. Målningen ses som ett självklart moment i renoveringen och det förstärker känslan av nytt. Kontakta oss gärna för mer information!

Få cirkapris på din trappa oftast inom en timme!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
3

års garanti på trappstegsmaterialet

15

års erfarenhet

8500

trapprenoveringar av toppkvalitet utförda

Renovera trappa steg för steg

Funderat på att göra en trapprenovering? Såhär funkar det!

Boka ett hembesök!

Kontakta oss och berätta om dina önskemål. Vi bokar gärna in ett hembesök där vi kommer ut till er och tittar på trappan, tar mått och diskuterar önskemål.

Du får din offert

Vi gör en bedömning av arbetet och du får en offert på mail om vad arbete och material kommer att kosta. Om allt känns bra kommer vi överens om ett datum för att sätta igång med renoveringen.

Vi påbörjar trapprenoveringen

Åk till arbetet eller skolan och kom hem i slutet av dagen till en ny och fin trappa. En stor fördel med trapprenovering är att det går riktigt fort att utföra!

Vad kostar en trapprenovering i Västerås?

På Svenska Trappsteg har vi som mål att alltid kunna hålla låga priser för högkvalitativt material och utmärkt resultat. Vi vill att trapprenoveringarna ska vara lättillgängliga och göra stor skillnad i hemmet! Vi är dessutom en av få utförare som enbart sysslar med trapprenovering och inget annat. Det gör att resultatet blir förstklassigt. Vår erfarenhet gör så att du får en riktigt bra renoverad trappa.

Genomsnittspris för en renovering är ca 15.000 – 21.000 kr efter ROT och rabatt. Priset beror givetvis på antal steg, bred på stegen, om trappan är öppen eller stängd samt andra faktorer. Välkommen att kontakta oss för exakt pris på din trapprenovering:

08-400 200 33
info@svenskatrappsteg.se

renovera trappan

Vi renoverar din trappa

Alla våra renoveringar innebär en helrenovering av trappen, vilket betyder att vi monterar nya steg ovanpå de befintliga. Dessutom byter vi handledare/ledstånd och självklart erbjuder vi målning som tillval i samband med renoveringen.

Vårt fokus ligger alltid i att du som kund ska känna dig så nöjd som möjligt när du anlitar oss och därför är dina önskemål och behov viktiga för oss. På vår hemsida har du möjlighet att läsa mer om hur vi arbetar och vad vi erbjuder. Om du har några frågor eller om du vill boka in ett hembesök är du välkommen att kontakta oss på 08-400 200 33 eller skicka ett mail till info@svenskatrappsteg.se så återkommer vi så fort som möjligt.

Trött på din gamla slitna trappa?

Att renovera trappan är ett prisvärt alternativ till att bygga en helt ny. Dessutom är det en mer miljövänlig lösning som går att utföra under en arbetsdag. Vi är en av branschens ledande montörer och använder oss bara av högkvalitativt material som håller! Varför inte boka ett kostnadsfritt hembesök? Vi tar en titt på din trappa och återkommer inom ett par dagar med ett prisförslag på er renovering. Kontakta oss redan idag på 08-400 200 33 eller skicka ett mail till info@svenskatrappsteg.se så hörs vi.

Garanti på renoveringen

Vi arbetar enbart med material av högsta kvalitet som vi är säkra på håller i längden. Därför lämnar vi alltid 3 års garanti på arbetet för att du ska känna dig trygg med ditt val. Dessutom har vi riktigt bra priser och erbjuder fasta priser på trapprenovering. Om du upplever att trappan där hemma känns trist och sliten – kontakta då oss på Svenska Trappsteg så ser vi till att ge hemmet ett ansiktslyft! En fin trappa gör mer för trivseln än vad man tror!

Ta en titt på vår Facebooksida och läs recensioner från
våra tidigare kunder och se vad de säger om oss!

Tack för ett fint arbete. Jag älskar min “nya” trappa. Jag springer i den 100 gånger per dag

Vi är väldigt nöjda med trapprenoveringen. M är en trevlig kille och han gjorde ett bra jobb”

“Tack, vi är jättenöjda med resultatet och er pålitlighet och ‘trevlighet”

Vår kontakt med Svenska Trappsteg och Roland Öhman var mycket professionell från början till slut. Allt från kontakt, hembesök, leverans till utförande av arbete var till största belåtenhet. Företaget utstrålade trygghet och stor kompetens. Vi kan varmt rekommendera Svenska Trappsteg och då särskilt Roland!

 

Redan vid första kontakten med Roland ingav han förtroende. Arbetet med min trappa blev perfekt utfört. Roland var seriös och mån om att jag skulle syna och vara nöjd med arbetet när han var klar. Så snyggt!!