fbpx
trapprenovering rotBOKA HEMBESÖK

Trapprenovering och målning till bra priser!

Trapprenovering

Alltid lägsta pris hos Svenska Trappsteg! Vi matchar konkurrenternas priser!

Just nu: prisgaranti!

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering sollentuna

Kontakta oss för offert & hembesök

Pris trapprenovering

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering linoleum

Vi ger dig snygga trappsteg i massiv ek!

Renovera Trappan?

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering hässleholm

Vi gör gratis hembesök och mäter upp era steg. Därefter får ni er offert!

Kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK

Trapprenovering Malmö

Låt oss fixa din trapprenovering –
steg för steg blir den som ny!

Här på Svenska Trappsteg är vårt fokus att utföra trapprenovering Malmö av toppklass! Det är allt vi gör (med många moment runtomkring), och vi kan med lång erfarenhet kalla oss specialister i branschen.  Vi monterar nya steg, byter handledare och målar trappor. Vi använder dessutom bara det bästa av högkvalitativa material som marknaden har att erbjuda. Det gör att vi är många kunders förstaval när det kommer till att renovera trappor Malmö, men också på flera andra orter i Sverige. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök, helt utan köptvång! Vi utför trapprenovering i Malmö med omnejd.

040 – 13 82 40 | info@svenskatrappsteg.se

Trapprenovering Malmö med hög kvalitet!

Nyfiken på att veta mer om att måla, bygga eller renovera trappa? Se vad några av våra tidigare kunder har att säga om oss!

Trappmålning Malmö

En trappa ska inte bara vara funktionell, den ska vara estetiskt tilltalande också. Självklart målar vi din trappa i samband med en trapprenovering, som ett tillval. Kontakta oss gärna för mer information!

Svensktillverkat material av finaste kvalitet

Egenproducerat material från de småländska skogarna

Byta trappa Malmö

Ett av de bästa sätten att lyfta ditt hem är att byta eller reparera era trappor! En väl utförd trapprenovering kommer lyfta ditt hem, samtidigt som det ökar värdet. Standarden ökar och känslan att gå på tex  MASSIV EK steg i trappan känns underbar.

En trapprenovering i massiv ek med material och arbete varierar i pris, kontakta oss för mer information!

Kontakta oss för en mer detaljerad offert, utan köptvång. Du kan enkelt nå oss på 08-400 200 33 eller skicka iväg ett mail till info@svenskatrappsteg.se.

trapprenovering landvetter

trapprenovering lindingö

Kostnadsfritt hembesök för trapprenovering Malmö

När du beställer trapprenovering Malmö från oss kan du använda dig av ROT-avdraget, vilket gör priset riktigt lågt och att du kan finansiera ditt projekt lättare. Behöver du dessutom hjälp med att ta bort gamla mattor eller måla om trappan så hjälper vi självklart till med det också. Vårt fokus är att du ska bli nöjd, och att mycket kan lösas med god kommunikation och skräddarsydda lösningar.

Är du nyfiken på vad det skulle kosta att renovera just din trappa? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök för trapprenovering. Vi tar en titt på din trappa och återkommer med ett pris inom några dagar, helt utan köptvång.

Hej Roland vill med detta mail framföra vårt STORA TACK för ett proffsigt genomfört arbete med att byta alla stegen samt måla räcket till vår trappa till övervåningen .

Nogrannheten på vilket sätt du jobbade samt att din tidsplan stämde IMPONERANDE

Vi tyckte att arbetet var utmärkt gjort av en bra hantverkare,sen blev ju trappan som ny

Ledstångsmontering Malmö

Svenska Trappsteg – Professionell service inom trapprenovering Malmö

Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte så hjälper vi dig renovera din trappa och det som tillhör snabbt och enkelt! Vi jobbar bara med toppkvalitativa material, och har flera tillval som du kan välja för just din smak.

Att byta handledare i samband med en trapprenovering är en bra ide eftersom helhetsintrycket för trappan kommer att öka markant. När du anlitar oss för att renovera din trappa – varför inte passa på att få en helhetslösning professionellt monterat så du kan vara stolt över din trappa?

Trappan är trots allt en stor del av ditt hus och en detalj som hjälper till att framhäva hela känslan i rummen den befinner sig i. Dessutom använder vi (och sliter på) trappor i stort sett varje dag, särskilt om de kopplar samman våningar i hus och hem.