fbpx

Vi har renoverat drygt 5000 trappor

Svenska Trappsteg har i skrivande stund gjort närmare 5000 stycken trapprenoveringar och arbetar med både öppna och stängda trapplösningar. Vi utför även trappmålning i samband med en slutförd renovering. Företaget har som vision och målsättning att vara en helhetsleverantör inom trappsegmentet.

Vi utför arbetet med trapprenoveringarna själva och anlitar inte andra underleverantörer när det gäller trapprenovering. Vi tar inte emot era kontaktuppgifter och vidarebefodrar dem till s.k certifierade företag som utför sporadiska trapprenoveringar.

Vi är ett företag du som kund kan lita på och känna dig trygg med att anlita. Vi arbetar alltid utifrån kundens behov och önskemål och vår prioritet är att du ska bli 100% nöjd med resultatet och vårt arbete med just sin trappa. Om du har några frågor kring vårt arbete kan du enkelt kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor.

Svenska trappsteg - Ett tryggt val

Trapprenovering är det som vi gör dagligen och det enda vi gör. Det tycker vi är en trygghet för dig som kund. Du får en trapprenovering ,när det är som bäst. Vi utför trapprenovering med känsla, yrkesmässighet och med ett mål att ni ska bli över förväntan nöjda med trappan när den är klar. Vår service gentemot dig som kund är väldigt hög, vilket vi är stolta över.

Vi vågar påstå att vi har bäst servicekänsla inom branschen. Vi har 100% fokus på att ni skall nöjd med vårt arbete.

Svenska trappsteg – Ett tryggt val
Vi ger er 3 års garanti.

 

svenskatrappsteg

Historik

Företaget har funnits som aktiebolag sedan år 2000 och dessförinnan som enskild firma i ca 4 år. Vi har en hög kreditvärdighet och har aldrig haft någon anmärkning av något slag på oss.

Vi tycker det är viktigt att sköta både företaget och våra kundrelationer på bästa sätt. Framför allt så tycker vi att det är extra roligt när vi ser hur nöjda våra kunder blir efter en avslutad trapprenovering och de säger -“att vi inte gjorde detta tidigare.”

 

Väl mött!

Roland Öhman, ägare