fbpx
Trappmålning

Välkommen att kontakta oss för en offert för vad er trappmålning skulle kosta

Givetvis kostnadsfritt helt utan förbehåll

Vid utförandet av en trappmålning arbetar vi alltid noggrant från grunden för att uppnå det bästa resultatet för er. Ett bra grundarbete är viktigt för hållbarheten, för att trappan ska hålla sig fin i många år framöver. Oavsett om det är en gammal eller en lite nyare trappa så lovar vi att vår trappmålning kommer nå upp till era förväntningar. En trappmålning gör stor skillnad för trapprummet men även hela hemmet överlag och du kommer känna att trappan är som ny igen!

Trappmålning

– ett självklart steg i trapprenoveringen

I samband med en trappstegsmontering så kan det vara aktuellt med att passa på att måla trappan så att helheten blir fulländad. Vi utför trappmålning enligt konstens alla regler och på ett yrkesmässigt sätt.

Defekter och skavanker kan inte döljas med färg. Ett dåligt underarbete försämrar resultatet och hållbarheten avsevärt. Därför lägger vi ned mycket tid på underarbetet. Vi grundmålar alltid en gång och täckmålar alltid minst 2 gånger.

Våra arbetssteg

  1. Spackling
  2. Täckning av golv
  3. Slipning
  4. Grundmålning 1 ggr
  5. Täckmålning 2 ggr.

Tidsåtgång ca 2-3 dagar för en genomsnittstrappa.

Vad resultatet blir efter en målning är beroende på vilket skick trappan var innan. Vi målar allt på plats.  Vi spacklar, slipar och målar så gott det går men vi kan inte garantera en fabriksny trappa igen helt fri från tryckmärken etc.  Men vi tror ni kommer att bli nöjda.