Trapprenovering

till riktigt bra priser!

Vi erbjuder trapprenovering till riktigt bra priser. Nedan så kan du se våra genomsnittspriser på vad de olika trappmodellerna kostar. Vi har naturligtvis tillval som du kan välja mellan som tex mattdemontering, hårdoljevaxning med halkskydd, avslutningslist och avslutningssteg. Du har på så sätt möjlighet att skräddarsy hur just du vill att din trappa ska se ut.
Är du osäker på vad du söker så finns naturligtvis alltid möjligheten till ett kostnadsfritt hembesök där du får prata med oss och diskutera vilka möjligheter du har.

*Monterat och klart i massiv oljad Ek. Observera att priserna bara är ett exempel, exakt pris på din trappa framgår efter ett av våra kostnadsfria hembesök

Trapprenovering

En trapprenovering lyfter den totala upplevelsen av er trappa och ert hem. Standarden ökar och känslan att gå på tex  MASSIV EK steg i trappan känns underbar.

En trapprenovering i MASSIV EK kostar ca 12.500 14.500 kr med material och arbete efter rot, exklusive tillval.

Kontakta oss för en mer detaljerad offert, utan köptvång.

trapprenovering

Kostnadsfritt Hembesök

Är du nyfiken på vad det skulle kosta att renovera just din trappa? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Vi tar en titt på din trappa och återkommer med ett pris inom några dagar helt utan köptvång.

När du beställer trapprenovering från oss kan du använda dig av ROT-avdraget vilket gör priset riktigt lågt. Behöver du dessutom hjälp med att ta bort gamla mattor eller måla om trappan så hjälper vi självklart till med det också.

Svenska Trappsteg – Trapprenovering på dina villkor!

Hej Roland vill med detta mail framföra vårt STORA TACK för ett proffsigt genomfört arbete med att byta alla stegen samt måla räcket till vår trappa till övervåningen .

Nogrannheten på vilket sätt du jobbade samt att din tidsplan stämde IMPONERANDE

Pelle och Annika SvenssonWaxholm

Vi tyckte att arbetet var utmärkt gjort av en bra hantverkare,sen blev ju trappan som ny

Jan-Erik SavelaKista

Ledstångsmontering

Att byta handledare i samband med en trapprenovering är en bra ide eftersom helhetsintrycket för trappan kommer att öka markant. När du anlitar oss för att renovera din trappa – varför inte passa på att få en helhetslösning professionellt monterat så du kan vara stolt över din trappa?

Trappan är trots allt en stor del av ditt hus och en detalj som hjälper till att framhäva hela känslan i rummen den befinner sig i.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte så hjälper vi dig renovera din trappa och det som tillhör snabbt och enkelt!

Svenska Trappsteg – Professionell service inom trapprenovering

Trapprenovering stockholm