fbpx
trapprenovering rotBOKA HEMBESÖK

Trapprenovering och målning till bra priser!

Trapprenovering

Alltid lägsta pris hos Svenska Trappsteg! Vi matchar konkurrenternas priser!

Just nu: prisgaranti!

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering sollentuna

Kontakta oss för offert & hembesök

Pris trapprenovering

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering linoleum

Vi ger dig snygga trappsteg i massiv ek!

Renovera Trappan?

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering hässleholm

Vi gör gratis hembesök och mäter upp era steg. Därefter får ni er offert!

Kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK

Trapprenovering Stockholm

Låt oss renovera trappan
– Den blir som ny!

Trapprenovering Stockholm

Låt oss renovera trappan
– Den blir som ny!

Trapprenovering Stockholm – Vi erbjuder trapprenovering till riktigt bra priser. Här nedan kan du se våra genomsnittspriser på vad de olika trappmodellerna kostar. Vi har naturligtvis tillval som du kan välja mellan – mattdemontering, hårdoljevaxning med halkskydd, avslutningslist och avslutningssteg. Du har på så sätt möjlighet att skräddarsy hur just du vill att din trappa ska se ut. För oss är det viktigt att resultatet blir som du har tänkt dig och vi sätter alltid våra kunder i fokus för att just er trapprenovering ska bli så bra som möjligt. Dina önskemål och behov är viktiga för oss och vi arbetar alltid utifrån dessa för att det ska bli som du har tänkt dig.

Är du osäker på vad du söker så finns naturligtvis alltid möjligheten till ett kostnadsfritt hembesök där du får prata med oss och diskutera vilka möjligheter du har. Att boka ett hembesök och få en kostnadsfri offert innebär inget köptvång. Vi gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med vårt arbete för att du ska få en trapprenovering som håller länge och som blir ett lyft för ditt hem. Om du har några frågor kan du enkelt kontakta oss på telefonnumret 08-400 200 33 eller skicka iväg ett mail till oss på info@svenskatrappsteg.se så återkommer vi så fort som möjligt.

*Monterat och klart i massiv oljad Ek. Observera att priserna bara är ett exempel, exakt pris på din trappa framgår efter ett av våra kostnadsfria hembesök.

Trapprenovering av hög kvalitet

Se vad några av våra tidigare kunder har att säga om oss!

Trappmålning

Självklart målar vi även din trappa i samband med en trapprenovering som ett tillval. Kontakta oss gärna för mer information!

Våra mest populära färger

Vårt eget Svensktillverkade material av högsta kvalitet!
Vi erbjuder både solitt/massivt material och
3-stav. Vi har nedanstående färger samt många fler nyanser.
Pris från 16 500:- beroende på material, öppen eller stängd trappa, tillval och färg

Byta trappa Stockholm

En trapprenovering lyfter den totala upplevelsen av er trappa och ert hem. Standarden ökar och känslan att gå på tex  MASSIV EK steg i trappan känns underbar.

En trapprenovering i massiv ek med material och arbete varierar i pris, kontakta oss för mer information!

Kontakta oss för en mer detaljerad offert, utan köptvång. Du kan enkelt nå oss på 08-400 200 33 eller skicka iväg ett mail till info@svenskatrappsteg.se.

trapprenovering landvetter

trapprenovering lindingö

Kostnadsfritt hembesök för trapprenovering

Är du nyfiken på vad det skulle kosta att renovera just din trappa? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök för trapprenovering Stockholm. Vi tar en titt på din trappa och återkommer med ett pris inom några dagar helt utan köptvång.

När du beställer trapprenovering från oss kan du använda dig av ROT-avdraget vilket gör priset riktigt lågt. Behöver du dessutom hjälp med att ta bort gamla mattor eller måla om trappan så hjälper vi självklart till med det också.

Hej Roland vill med detta mail framföra vårt STORA TACK för ett proffsigt genomfört arbete med att byta alla stegen samt måla räcket till vår trappa till övervåningen .

Nogrannheten på vilket sätt du jobbade samt att din tidsplan stämde IMPONERANDE

Vi tyckte att arbetet var utmärkt gjort av en bra hantverkare,sen blev ju trappan som ny

Ledstångsmontering

Att byta handledare i samband med en trapprenovering är en bra ide eftersom helhetsintrycket för trappan kommer att öka markant. När du anlitar oss för att renovera din trappa – varför inte passa på att få en helhetslösning professionellt monterat så du kan vara stolt över din trappa?

Trappan är trots allt en stor del av ditt hus och en detalj som hjälper till att framhäva hela känslan i rummen den befinner sig i.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte så hjälper vi dig renovera din trappa och det som tillhör snabbt och enkelt!

Svenska Trappsteg – Professionell service inom trapprenovering