fbpx
trapprenovering rotBOKA HEMBESÖK

Trapprenovering och målning till bra priser!

Trapprenovering

Alltid lägsta pris hos Svenska Trappsteg! Vi matchar konkurrenternas priser!

Just nu: prisgaranti!

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering sollentuna

Kontakta oss för offert & hembesök

Pris trapprenovering

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering linoleum

Vi ger dig snygga trappsteg i massiv ek!

Renovera Trappan?

BOKA HEMBESÖK
trapprenovering hässleholm

Vi gör gratis hembesök och mäter upp era steg. Därefter får ni er offert!

Kostnadsfritt hembesök

BOKA HEMBESÖK

Trapprenovering Gävle

Låt oss renovera trappan
– Den blir som ny!

Vi på Svenska Trappsteg är specialister på trapprenovering Gävle! Det är det enda vi gör och därför också något vi är speciellt bra på. Vi monterar nya steg, byter handledare och målar trappor. För att säkerställa att du får toppkvalitet på din renovering, så använder vi endast det bästa högkvalitativa materialet som finns på marknaden. Vi vill vara ditt första val vid en trapprenovering.

Vi gör allt för att du ska bli så nöjd som du bara kan bli över din nya trappa. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi utför trapprenovering i Gävle med omnejd.

026-370 33 | info@svenskatrappsteg.se

Trapprenovering med hög kvalitet!

Nyfiken på att veta mer? Se vad några av våra tidigare kunder har att säga om oss!

Trappmålning

Självklart målar vi även din trappa i samband med en trapprenovering som ett tillval. Kontakta oss gärna för mer information!

Få pris på trapprenovering

inom en timme!

3

års garanti på alla renoveringar

14

års erfarenhet

7000

trapprenoveringar av toppkvalitet utförda

Renovera trappan

Funderat på att få gjort en trapprenovering? Såhär funkar det!

Boka ett hembesök!

Du bokar enkelt ett kostnadsfritt hembesök. Därefter kommer vi hem till er och tittar på trappan, tar mått och ser vilka önskemål ni har.

Du får din offert

Du får en offert på mailen på vad arbete och material kommer att kosta. Känns allt bra kommer vi överens om startdatum för trapprenoveringen.

Vi påbörjar trapprenoveringen

Åk till jobbet – kom hem till en ny och fin trappa. Trapprenovering går riktigt fort!

Prisvärd trapprenovering

Vi på Svenska Trappsteg har som mål att hålla de lägsta priserna på massivt material i enstav som är ämnat för en trappa. Vi är faktiskt en av de få som enbart sysslar med just trapprenovering och ingenting annat. Det gör att resultatet blir förstklassigt och att inget förbises. Vår erfarenhet gör så att du får en riktigt bra renoverad trappa.

Välkommen att kontakta oss för exakt pris på din trapprenovering.

026-370 33
info@svenskatrappsteg.se

renovera trappan

Vi renoverar din trappa

Vi utför trapprenovering Gävle med omnejd. Vi utför kompletta renoveringar, vilket innebär att vi monterar nya steg på de befintliga stegen, byter handledare eller ledstång och självklart kan vi måla trappan i samband med en renoveringen.

Vårt fokus ligger alltid på att du som kund ska känna dig nöjd med att anlita oss och därför är dina önskemål och behov viktiga för oss. Här nedan kan du klicka dig vidare för att läsa mer om hur vi arbetar när det kommer till trappmålning och renovering. Självklart svarar vi gärna på eventuella frågor. Du kontaktar oss då via telefon på 026-370 33 eller skickar ett mail till info@svenskatrappsteg.se så återkommer vi så fort som möjligt.

Trött på din slitna trappa?

Att renovera trappan är lösningen på din slitna trappa. Otroligt prisvärt och dessutom en miljövänlig och enkel lösning. Vi är en av branschens ledande montörer och använder oss bara av högkvalitativt material som håller! Varför inte boka ett kostnadsfritt hembesök? Vi tar en titt på din trappa och återkommer inom ett par dagar med ett prisförslag på er trapprenovering – givetvis utan köptvång! Kontakta oss redan idag på 026-370 33 eller skicka ett mail till info@svenskatrappsteg.se så återkommer vi så fort som möjligt.

Trapprenovering med garanti

Sveriges kanske absolut bästa trapprenovering!

Eftersom vi endast arbetar med material av högsta kvalitet, som vi är säkra på håller, ger vi som sagt en garanti på generösa 3 år – vilket förmodligen är branschens absolut bästa garanti inom trapprenovering. Dessutom erbjuder vi bra priser och möjlighet till fasta priser på trapprenovering. Så varför tveka? Känns trappan trist och sliten – kontakta oss så hjälper vi dig att ge hemmet ett ansiktslyft. En fin trappa gör mer för trivseln än vad man tror!

Trapprenovering Gävle

Låt oss renovera trappan
– Den blir som ny!

Riktigt bra priser på trapprenovering!

Vi på Svenska Trappsteg är specialister på trapprenovering och det är det enda vi arbetar med. Vi monterar nya steg, byter handledare och målar trappor. För att säkerställa att du får en trapp av toppkvalitet använder vi endast det bästa högkvalitativa materialet som finns på marknaden. Vi vill vara ditt första val.

Vi gör allt för att du ska bli så nöjd som du bara kan bli över din nya trappa. Kontakta oss för att få boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi utför trapprenovering i Gävle med omnejd.

026-370 33
info@svenskatrappsteg.se

Vill du få prisförslag på renovering?

Vi ringer dig inom 1 timme

Trappmålning efter renovering

Självklart målar vi även din trappa efter renoveringen, kontakta oss gärna för mer information!

Trapprenovering av bästa kvalitet!

Nyfiken på vad våra kunder tycker om oss? Se vad de haft att säga!

trapprenovering lidingö
Roland Öhman, ägare
3

års garanti på alla renoveringar

14

års erfarenhet

7000

trapprenoveringar av toppkvalitet utförda

Sugen på att renovera trappa?

Såhär fungerar det!

Boka ett hembesök!

Du bokar enkelt ett kostnadsfritt hembesök. Därefter kommer vi hem till er och tittar på trappan, tar mått och ser vilka önskemål ni har.

Du får din offert

Du får en offert på mailen på vad arbete och material kommer att kosta. Känns allt bra kommer vi överens om startdatum för trapprenoveringen.

Trapprenovering med garanti

Sveriges bästa trapprenovering!

Vi på Svenska Trappsteg har som ambition att erbjuda de bästa priserna på massivt material i enstav som är ämnat för en trappa. Vi är dessutom en av de få som enbart sysslar med enbart renovering och ingenting annat. Vår erfarenhet gör så att du får en riktigt bra renoverad trappa.

Välkommen att kontakta oss för exakt pris på din renovering.

026-370 33
info@svenskatrappsteg.se

Se vad några av våra kunder tycker om oss

Ta en titt på vår Facebooksida och läs recensioner från
våra tidigare kunder och se vad de säger om oss!
Boka sedan in ett hembesök för renovering av trappa inomhus.

Tack för ett fint arbete. Jag älskar min “nya” trappa. Jag springer i den 100 gånger per dag

Vi är väldigt nöjda med trapprenoveringen. M är en trevlig kille och han gjorde ett bra jobb”

“Tack, vi är jättenöjda med resultatet och er pålitlighet och ‘trevlighet”

 

Vår kontakt med Svenska Trappsteg och Roland Öhman var mycket professionell från början till slut. Allt från kontakt, hembesök, leverans till utförande av arbete var till största belåtenhet. Företaget utstrålade trygghet och stor kompetens. Vi kan varmt rekommendera Svenska Trappsteg och då särskilt Roland!

 

Redan vid första kontakten med Roland ingav han förtroende. Arbetet med min trappa blev perfekt utfört. Roland var seriös och mån om att jag skulle syna och vara nöjd med arbetet när han var klar. Så snyggt!!