Trapprenovering Västerås

Trapprenovering Västerås

Trapprenovering Västerås – Att renovera sin trappa där hemma har många fördelar. Förutom att du kommer kunna spara in pengarna som hade gått till en helt ny trappa är det även ett bättre val för miljön. En fräsch trappa kommer förändra hela rummet och det kommer kännas som att du har fått en helt ny trappa, bara på några timmar.

Fördelen med en renovering är många och det bästa om du är nyfiken på en renovering är att boka in ett hembesök. Då kommer vi och tittar på din trappa, pratar önskemål och lämnar sedan en offert. Hembesöket är givetvis kostnadsfritt och inte bindande på något sätt. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid som passar.

Ta bort matta på trappsteg

Ta bort matta på trappsteg

Ta bort matta på trappsteg är något som vi på Svenska trappsteg utför i samband med trapprenovering. Att renovera sin trappa kommer ge både rummet och trappan ett lyft. Det är ett mer miljövänligt alternativ än att lägga pengarna på en ny trappa. Du sparar både på miljön och får pengar över i plånboken. Renovera trappsteg inomhus för att få ett hållbart resultat som varar länge. En renovering av trappen är något du vill ska hålla i väldigt många år, men ändå se bra ut med tiden.

Vill du boka in ett gratis hembesök där vi tittar på trappan och lämnar en offert där ta bort matta på trappsteg kommer ingå? Kontakta då oss på svenska trappsteg så kommer vi hem till dig helt kostnadsfritt!

Måla trappa inomhus

Måla trappa inomhus

Måla trappa inomhus kan behövas när trappan börjar bli sliten. Över tid släpper färgen på trappor och med en rejäl och grundlig trappmålning kan trappan bli som ny.

Vid en trappmålning arbetar vi på Svenska trappsteg alltid ordentligt och noga från grunden för att nå det bästa resultatet för ert hem. Ett ordentligt grundarbete är viktigt för hållbarheten, för att trappan ska hålla sig fin lång tid framöver. En gammal och sliten trappa kan behöva en uppfräschning och att måla trappa inomhus kan göra stor skillnad. Det kommer bli en stor förändring för trapprummet men även hela hemmet generellt. Vill du måla furutrappa eller någon annan typ av trappa? Kontakta då oss på svenska trappsteg så hjälper vi dig. Nu når oss enklast på 08-400 200 33 eller skickar ett mail till info@svenskatrappsteg.se.

Tips renovera trappa hemma

Tips renovera trappa hemma

Tips renovera trappa hemma: Med enkla medel kan din trappa bli som ny! Att fixa trappan själv kräver dock tålamod, en del kunskap och ibland högre kostnader än vad du kanske hade tänkt.

Om du vill måla om din trappa går det bra att använda vanlig golvfärg då den minskar friktionen och därmed risken för att halka. Viktigt är dock att inte välja en sådan färg som säger sig ha halkskydd i färgen. Sådan färg gör oftast att smuts fastnar och färgen blir ful. Använd vanlig färg och för att säkra trappan efteråt kan du lägga dit externa halkskydd när renoveringen är klar. Golvfärgen fungerar dock bäst bara till själva stegen, för till trappans sidor bör du välja en annan färg eftersom golvfärgen ofta är rinnig i konsistensen. Det finns alltså en risk att det ser oproffsigt och fult ut med golvfärg på hela trappen när det inte bara är plana ytor.

Själva arbetet med att måla trappan bör börja med att du tar bort gammal färg med borttagningsmedel innan du börjar slipa. Spackla igen eventuella sprickor och slipa sedan bort ojämnheter med slipmaskin. Om du inte äger en slipmaskin finns dess att hyra. Efter slipning är det dags för grundmålning i två omgångar. Därefter kommer täckfärg i minst två lager.

Den lite enklare delen av renoveringen men som även kommer göra att kostnaderna drar iväg lite är att montera trappsatserna. Att montera plansteg i trappan innebär att man monterar trädelar över trappstegen. Det bästa att göra om du står inför en trapprenovering är att anlita proffs för att utföra arbetet. Glöm inte bort att du kan göra ROT-avdrag när du anlitar hantverkare. Har du frågor om trapprenovering eller vill få offert från oss? Kontakta oss direkt på 08-400 200 33 eller skicka ett mail till info@svenskatrappsteg.se.

Lycka till med våra tips renovera trappa hemma!

Köp trapprenovering online

Köp trapprenovering online

Köp trapprenovering online: Fördelarna med en trapprenovering är många. Förutom att du slipper riva hela din befintliga trappa är du även snäll mot miljön och din plånbok. Du behöver inte göra så mycket för att få en snygg och säker trappa i hemmet. Med en trapprenovering ger du din befintliga trappa ett lyft som kommer göra att en känns och ser helt ny ut. Vi arbetar med ett material som är tillräckligt tjockt för att minska risken för framtida problem med knarr, sprickor eller andra felaktigheter – utan att bli så tjockt att man upplever problem med olika höga trappsteg eller att stegen skulle se klumpiga ut.

Trender gör att trappan idag ses som en del av inredningen.Välj därför att fräscha upp din trappa och renovera den, istället för att lägga pengarna på en helt ny. Fördelen med att anlita Svenska Trappsteg är bland annat att våra lösningar och metoder fungerar oavsett om du har en trappa som är öppen, stängd, rak eller svängd.

Svenska trappsteg utför trapprenovering som innefattar allt en renovering kan tänkas behöva. Allt från målning till räckmontering. Du väljer helt enkelt efter din egna personliga stil. Metoden som vi på Svenska Trappsteg använder fungerar på både slutna och öppna trappor och vi ger dig en ny trappa på kort tid. Gå till jobbet på morgonen och kom hem till en helt nyrenoverad trappa på eftermiddagen. Så köp trapprenovering online hos oss!

Om du har några frågor om vår trapprenovering eller om du vill skicka en offertfrågan, så kan du enkelt kontakta oss08-400 200 33 eller slänga iväg ett mail till info@svenskatrappsteg.se så återkommer vi så fort vi kan.

Renovering trappa Stockholm

Renovering trappa

Renovering trappa är den ultimata lösningen för dig som vill göra om hemma utan att lägga pengarna på nytt. Att komma hem efter jobbet och välkomnas av en nyrenoverad trappa är en känsla som bara måste upplevas. Vi på Svenska trappsteg är företaget för dig som är sugen på en trapprenovering. Vi finns här för dig för att leverera ett resultat som kommer slå dina förväntningar. Kontakta oss redan idag om du vill boka in ett gratis hembesök.

Våra trapprenoveringar innefattar allt du kan tänka dig. Vi jobbar från grunden och vill leverera ett perfekt resultat till dig som kund. Förutom själva renoveringen ser vi att trappmålning är ett självklart steg i processen.

Trapprenovering Stockholm

Trapprenovering

Trapprenovering är en bra lösning om man vill fräscha upp sitt hem och sin trappa utan att lägga pengarna på något helt nytt. Oftast räcker en renovering av trappan och det är med fördel bättre för miljön. Med en renovering kommer känslan och den övergripande bilden av ditt hem att lyftas. Hemmet kommer även att stiga i värde och det är en känsla som måste upplevas att kliva på trappsteg av massiv ek.

Att renovera sin trappa istället för att köpa helt nytt kommer gynna din plånbok. Du kommer kunna spara mer och få pengar över till annat. Satsa därför på att renovera istället för att köpa nytt och både miljön och din plånbok kommer tacka dig!

Trapprenovering Stockholm

Ny trappa renoverad

Ny trappa renoverad

Vi har idag färdigställt en ny trappa renoverad för familjen Andersson i Stockholm! Se resultatet av trapprenoveringen här nedan. Om du själv är i behov av en trapprenovering kan du enkelt kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer då hem till dig, tittar på utgångsläget och diskuterar behov och önskemål. Därefter lämnar vi ett prisförslag.

Fördelarna med en trapprenovering är många, det är både prisvärt och enkelt samtidigt som det är ett miljövänligt val. Till skillnad från en helt ny trappa kräver en renovering inte lika mycket material vilket är en bra lösning som ligger rätt i tiden. Vill du få en ny trappa renoverad? Kontakta Svenska Trappsteg!

– Trapprenovering som håller!

trapprenovering-bromma trapprenovering-bromma